ساختار و لایه بندی کفپوش لمینت(پارکت لمینت)

کفپوش لمینت (پارکت لمینت) از کفپوشهایی است که این روزها مورد استقبال واقع شده و تمایل برای استفاده از آن در حال افزایش است. سرعت بالا در اجرا، قیمت مناسب، نصب سریع و راحت، تنوع طرح و رنگ و … از جمله عواملی هستند که سبب افزایش تقاضا جهت استفاده از کفپوش پارکت لمینت در صنعت ساختمان و بویژه پروژه های بازسازی شده اند. همانطور که از نام این کفپوش پیداست، لمینت کف ، کفپوشی با ساختار چند لایه است که روی یکدیگر لمینت شده و به یکدیگر چسبیده اند. “شیدارک” در این مطلب شما را با ساختار کلی و لایه بندی کفپوش لمینت ( پارکت لمینت ) آشنا خواهد کرد.

کفپوش لمینت - شیدارک

برای آشنایی بیشتر با کفپوش لمینت، مقاله “کفپوش لمینت چیست” را مطالعه نمایید.

ساختار کفپوش لمینت

کفپوش های لمینت بطور معمول از ۴ لایه مختلف ساخته شده اند که هر کدام از این ۴ لایه با توجه به کارکرد لمینت کف ،وظیفه و عملکردی خاص دارد. لایه های کفپوش لمینت عبارتند از پوشش نهایی و لایه محافظ، لایه طرح دار، هسته اصلی لمینت، و لایه زیرین که آخرین لایه است. این لایه ها روی هم قرار گرفته و در دما (حدود ۲۴۰ درجه سانتیگراد) و فشار بالا به یکدیگر چسبانده می شوند و در نهایت کفپوش لمینت را می سازند.

لایه های کفپوش لمینت به ترتیب قرار گیری از بالا عبارتند از:

  • لایه پوشش نهایی : این لایه را که لایه محافظ نیز می نامند، لایه ای شفاف است که از اکسید آلومینیوم و رزین ملامین ساخته شده و طرح چاپ شده لمینت کف را، در برابر لکه ها و سوختگی های سطحی و … محافظت می کند. از مهمترین ویژگی های این لایه شفاف، مقاومت نسبت به خط و خش و لکه پذیری و سایر عواملی که می توانند به لایه طرحدار آسیب برسانند، می باشد. به عنوان مثال این لایه باید نسبت به اثر پاشنه کفش و پایه صندلی و … کاملا مقاوم  باشد.
  • لایه طرح دار : این لایه در حقیقت یک تصویر چاپ شده با کیفیت بالا، از طرح چوب، سنگ و … است که به عنوان طرح اصلی لمینت مورد استفاده قرار می گیرد. وجود این لایه باعث می شود که کفپوش لمینت در طرح و رنگ هیچگونه محدودیتی نداشته باشد.
  • هسته اصلی : این لایه ضخیم ترین لایه کفپوش لمینت است که معمولا از خرده چوبهایی که به یکدیگر فشرده شده اند تولید می شود. این لایه علاوه بر اینکه به عنوان بستری برای لایه پرینت شده عمل می کند، وظیفه تحمل بارهای وارد بر کفپوش لمینت را نیز به عهده دارد. جنس این لایه معمولا از جنس چوب (HDF,HPL,DPL) می باشد. این نوع از چوبها دانسیته بالایی داشته در برابر ضربه و فشار، مقاوم بوده دوام وثبات بالایی دارند. البته برخی کارخانه ها اقدام به تولید محصولاتی کرده اند که درآنها جنس این لایه چوب نیست و از فومهای بسیار فشرده و … در آنها استفاده شده است.
  • لایه زیرین : این لایه مسئولیت محافظت از هسته اصلی در مقابل رطوبت،و همچنین ایجاد تعادل نسبی در برابر ناهمواری ها و ناترازی های سطح کف را به عهده دارد.
مطالعه مقاله بیشتر
مشخصات فنی و استانداردهای کفپوش لمینت

*  در برخی از لمینتهای تولید شده امکان دارد قبل از لایه زیرین یک لایه کاهنده صدا و نویز و یا لایه محافظ رطوبت وجود داشته باشد. مانند لایه ۵ در تصویر بالا. مشخصات این لایه یا هر لایه دیگری که به کفپوش پارکت لمینت اضافه شده باشد باید توسط تولید کننده ارایه شود.

مطالب زیر را از دست ندهید

نصب کفپوش لمینت در ۶ گام

نصب کفپوش لمینت در ۶ گام شیدارک در مقاله “نحوه نصب کفپوش پارکت لمینت” بصورت مفصل روش اجرا و نصب کفپوش لمینت را شرح داده و در این مطلب نگاهی [...]

درجه بندی پارکت لمینت و کفپوش وینیلی

درجه بندی پارکت لمینت و کفپوش وینیلی وقتی قرار است برای کفپوش خانه یا دفتر کارتان از کفپوش وینیلی یا پارکت لمینت استفاده کنید با این سوال روبرو خواهید شد [...]

مشخصات فنی و استانداردهای کفپوش لمینت

مشخصات فنی و استانداردهای کفپوش لمینت کفپوش لمینت یا پارکت لمینت کفپوشی به نسبت جدید با ساختاری چند لایه است که استفاده از آن در حال افزایش است. افزایش استفاده [...]

انتخاب کفپوش لمینت ، ۷ ویژگی مهم

۷ دلیل برای انتخاب کفپوش لمینت کفپوش لمینت یا پارکت لمینت ، کفپوشی است که در پروژه های بازسازی و نوسازی که امروزه از رونق فراوانی نیز برخوردار است مورد [...]

جهت ارتقا سطح کیفی مطالب لطفا به مقاله فوق امتیاز دهید. جهت امتیاز دهی بر روی ستاره مورد نظر کلیک کنید.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (امتیاز میانگین این مطلب4,25 می باشد.)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

error:
× چطور می‌تونم کمکتون کنم؟