انتخاب کف کاذب – 4 نکته مهم برای انتخاب و خرید
تصمیم گیری و انتخاب درست کف کاذب و خرید آن همانند سایر کفپوش ها و محصولات ساختمانی، همواره دغدغه مشتریان می باشد و باید در این مورد بادقت عمل کرد.
شیدارک در این مقاله 4 نکته مهم برای انتخاب سیستم درست کف کاذب و مدیریت بهینه هزینه انتخاب کف کاذب (بدون در نظر گرفتن مسائل فنی که در جای خود باید به درستی آنرا بررسی کرد) را بیان می کند.
-
حواستان به کف کاذب های متفرقه باشد
ارزش و قیمت سیستم کف کاذب بر اساس شرایط، رنگ، کارآیی، مشخصات فنی و همچنین مقبولیت و محبوبیت کارخانه تولید کننده کف کاذب است. این بدین معنی است که برای خرید کف کاذب، ابتدا نیازهای خود را شناسایی کرده و با اطلاع از آن نسبت به تامین و خرید کف کاذب اقدام نمائید. برای اطلاع از مشخصات کلی و خواص کف کاذب، مقاله آشنایی با کف کاذب را مطالعه نمائید. با انتخاب درست کف کاذب حتی از برندهای صاحب نام دنیا همانند TATE و ASM حتی می توانید در هزینه های خود صرفه جویی خوبی داشته باشید. برای اطمینان قبل از خرید، از مشخصات کف کاذب مدنظر، کارآیی و کلاس تولیدی آن اطلاع حاصل کنید.
-
به روکش و پوشش سطح دقت کنید
همانگونه که در بند 1 اشاره شد که از مشخصات کف کاذب مطلع باشید، بعنوان مثال استفاده از روکش HPL (عبارت کامل High Pressure Laminate) یکی از محبوترین روکش ها برای کف کاذب اتاقهای کامپیوتر (با انتخاب رنگ خاکستری) است. همچنین رویه HPL یک انتخاب مناسب برای کف کاذب در اتاقهایی است که روی آن تجهیزات حساس قرار می گیرند که می تواند الکتریسیته ساکن را به خوبی دفع و پخش کند و سطح آن به خوبی امکان شستشو و تمیزکردن آسان را دارد. از سوی دیگر کف کاذب کلسیم سولفات همچنین گزینه محبوبی برای اتاقهای دیتاسنتر (مرکز داده) است. ممکن است شما برای اتاقهای کامپیوتر که کاربرد اداری دارد از کف کاذب با رویه موکتی استفاده کنید که در این خصوص دو حالت وجود دارد. یک گزینه اینکه یک کف کاذب لخت و بدون روکش خریداری کنید که به شما این امکان را می دهد تا رویه موکتی مدنظر را با چسب روی کف کاذب به صورت یکسره بچسبانید. در این حالت برای بازدید ادوات زیر کف کاذب لازم است که شما موکت را از کف کاذب جدا کنید و یا در محل های دسترسی آنرا ببرید. راه حل دوم استفاده از پانل های کف کاذبی است که در کارخانه رویه موکتی به صورت پیش ساخته به آن چسبانده می شود. در این حالت آزادی دسترسی به تجهیزات زیر کف کاذب همانند HPL را دارید.
از شما دعوت می شود برای آشنایی بیشتر، مقاله انواع کف کاذب و لایه های آن را مطالعه نمائید.
-
بررسی شرایط استفاده از کف کاذب بسیار مهم است
سیستم های کف کاذب براساس شرایط و کاربرد به کلاس A تا کلاس F دسته بندی می شوند که کلاس رده A بهترین عملکرد و رده F پایین ترین کارایی را دارد. لازم است برای انتخاب کف کاذب به نیاز خود و کلاس انتخابی دقت داشته باشید. توضیح آنکه کف کاذب کلاس D لزوما کف کاذب بدی نیست، اما استفاده از آن بستگی به کاربردی است که شما از آن انتظار دارید. بعنوان مثال اگر شما نیاز به کف کاذب رویه موکتی دارید، سیستم کلاس D هم می تواند گزینه خوبی باشد و صرفه جویی هزینه ای را هم برای شما به ارمغان خواهد آورد. در زیر چگونگی رده بندی سیستم های کف کاذب شرح داده شده است:
کلاس A: سیستم کف کاذب کامل، بدون نقص و تازه کارخانه ای
کلاس B: اندکی خط و خش روی پانل وجود دارد، هیچ گونه پوسیدگی و لب پریدگی لبه ها در پانل دیده نمی شود.
کلاس C: سطح کف کاذب با روکش پوشیده شده است، برخی پوسیدگی ها و لب پریدگی لبه های کف کاذب دیده می شود.
کلاس D: این تیپ کف کاذب قابل پذیرش با وجود برخی پوسیدگی ها روی سطح است ولی در شرایطی است که می توان با قراردادن موکت روی آن، از پانل استفاده کرد.
کلاس F: به دلیل وجود پوسیدگی زیاد مورد پذیرش نیست. تنها برای کاربرد پلتفرم و سکو (موقت) مناسب بوده و می توان از آن استفاده کرد.
-
هزینه حمل و جابجایی
همواره هنگام خرید کف کاذب به هزینه حمل، جابجایی و باربری آن توجه داشته باشید. بسیاری از شرکتها و فروشندگان کف کاذب ممکن است در بررسی اولیه قیمت خالص کف کاذب را بدون در نظر گرفتن هزینه جابجایی با درنظر گرفتن مسائلی همچون: وزن سیستم کف کاذب انتخابی، نوع بسته بندی و دیگر هزینه های بالاسری ارائه دهند و هنگامی که شما خرید را انجام داده اید، با فاکتوری حدود 1.3 برابر برآورد اولیه مواجه شوید. فقط به دلیل اینکه هزینه های جانبی خرید کف کاذب را لحاظ نکرده اید و یا روز اول به صورت شفاف از سوی فروشنده به شما توضیح داده نشده است.
همچنین به فروشنده محل، طبقه و اتاقی را که می خواهید کف کاذب آنجا به شما تحویل شود را اطلاع دهید تا در خصوص جابجایی بیشتر هزینه دیگری را متحمل نشوید. بهتر است کف کاذب در طبقات با آسانسور جابجا شود تا اینکه با پله حمل شوند. زیرا علاوه بر احتمال آسیب دیدن، هزینه بیشتری را هم در بر خواهد داشت.
(امتیاز میانگین این مطلب4,50 می باشد.)
با ما همراه باشید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار، مقالات، فیلم های آموزشی، محصولات و برندهای صنعت کفپوش در خبرنامه شیدارک عضو شوید.