نگهداری کف کاذب ، تعمیر و سرویس دوره ای
اجرا و نصب با دقت کف کاذب نکته ای مهم در زیبایی و کارکرد آن به شمار می رود. اما نباید فراموش کنیم که نگهداری کف کاذب به شیوه درست به اندازه کیفیت اجرا و خود محصول مهم می باشد و باید به آن توجه کرد. با نگهداری مناسب کفپوش ها می توانیم عمر مفید آنها را حدودا 2 برابر کنیم و بنابراین در هزینه های شما نیز صرفه جویی خواهد شد. برای این مهم می توان از راهنمای شرکتهای تولید کننده محصول برای نگهداری کف کاذب و تعمیر و سرویس دوره ای آنها استفاده کرد. شیدارک در این مقاله شما را با کلیات نگهداری مناسب و تعمیر کف کاذب آشنا می کند. نگهداری مناسب از کف کاذب شامل دو بخش 1) موارد نگهداری سازه ای و 2) موارد زیست محیطی می شود. تمام کف های کاذب به نگهداری پیشگیرانه نیاز دارند تا ما از عملکرد ایمن و مناسب آنها در شرایط مختلف و برای عبور و مرور افراد و تجهیزات نصب شده اطمینان داشته باشیم. نکات لیست زیر حداقل مواردی است که می بایست برای نگهداری و کارکرد مناسب کف کاذب انجام شوند.
نگهداری و سرویس موارد سازه ای
– کف های کاذب خود را با یک متخصص کف کاذب سالانه بازرسی کنید. می توانید از کارشناسان شرکتهایی که کف کاذب را از آنها خریداری کرده اید استفاده کنید.
– برای فضاهای دارای بار ترافیکی سنگین، پانل ها و تایلهای کف کاذب را از جای خود در آورده و 90 تا 180 درجه آن را بچرخانید و دوباره نصب کنید. این کار را حداقل 4 بار در سال تکرار کنید.
– سیستم کف کاذب خود را سالانه دو بار تنظیم کنید و اشکالات احتمالی سازه ای آنرا اصلاح کنید.
– برای تجهیزات و دستگاههای جدیدی که روی کف کاذب قرار می دهید پایه (ساپورت) اضافی در زیر تایل ها نظر بگیرید. در این خصوص شاید نیاز به برش پانل و چیدمان مجدد همان محدوده باشد که می توانید از کارشناس تامین کننده کف کاذب کمک بگیرید.
– از کشیدن و هل دادن تجهیزات زبر و برنده روی کف کاذب خودداری کنید. برای این کار حتما از یک میز مجهز به چرخ و قابل حمل استفاده کنید تا به پانل های کف کاذب ضربه وارد نشود.
– پانل هایی که پوسته پوسته شده و یا ضربه خورده اند و تاب برداشته اند را هرچه سریعتر تعویض کنید.
– گوشه های پانل هایی که نوار محافظ آنها ضربه خورده و از بین رفته است را فورا ترمیم کنید.
نگهداری و سرویس موارد محیط زیستی
– گرد و غبار روی کف کاذب را روزانه به وسیله تمیزکننده های مناسب پاک کنید. نوع تمیز کننده ها را می توانید از شرکت تولید کننده کف کاذب بپرسید که لطمه ای به ورق رویه کف وارد نکند.
– سطح کف کاذب را سالانه دوبار توسط کارشناس متخصص کف کاذب دوره دیده (با استفاده از پاک کننده های شیمیایی) طبق مدرک NEAM شستشوی سبک داده و تمیز کنید.
– سالانه حداقل دو بار زیر کف کاذب و سازه تحتانی رو با جاروبرقی تمیز کنید و گرد و غبار احتمالی موجود در فضای زیر کف کاذب را پاک کنید.
– واکس و روغن را از روی کف کاذب لمینیت شده سریعا پاک کنید. هیچ وقت برای براق و تمیز کردن کف کاذب از واکس استفاده نکنید.
– پانل های با رویه موکت را سه بار در هفته با جاروبرقی تمیز کنید. برای این کار بهتر است جارو مجهز به میله پراکنده کننده استاتیک (الکتریسیته ساکن) باشد.
– کف کاذب های موکتی را حداقل دوبار در سال به وسیله تمیز کردن با دستگاه مجهز به مکش قوی و شستشوی تر با بخار آب داغ (Extraction) تمیز کنید.
– در نقاط ورودی به اتاق کف کاذب شده از پادری ها (Mat) استفاده کنید تا از ورود آلودگی و آشغال ریز به فضای داخل اتاق جلوگیری بعمل آید.
کتاب جامع آشنایی با کف کاذب
جهت دریافت کتاب آشنایی با کف کاذب زیر را تکمیل نمایید.
(هنوز کسی به این مطلب رای نداده است)
با ما همراه باشید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار، مقالات، فیلم های آموزشی، محصولات و برندهای صنعت کفپوش در خبرنامه شیدارک عضو شوید.